15/7/13

Βάνδαλισμός στο σχολείο μας.....5ο & 6ο Δημοτικά Σχολεία Ζωγράφου

Σήμερα κλήθηκα να αντικρύσω αυτή την ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΑ εικόνα!!!
Τα σχολεία αυτά...πιστέψτε το ή όχι με δικά μας χρήματα χτίστηκαν και συντηρούνται...χρήματα φορολογουμένων εργαζόμενων και μή διότι παντού πληρώνουμε φόρους. Όλα τα δημόσια κτίρια είναι αποτέλεσμα δικών μας ενεργειών αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω και σίγουρα και όσοι εσείς διαβάζετε αυτό το άρθρο οργής και λύπης από όλους εμάς που ενεργά έχουμε ασχοληθεί με τα σχολεία μας αλλά και αυτών που εργάζονται σε αυτό.
Όποιος ή όποιοι είναι οι ηθικοί αυτουργοί αυτής της καταστροφής.....το ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ...είναι ότι θα πρέπει να ντρέπονται αλλά και εκεί μπορούμε τώρα πλέον να πούμε ότι οι ΕΠΙΜΟΝΕΣ επιστολές στον Δήμο για την ενίσχυση των σχολείων με φύλαξη δεν ήταν κάτι που το ζητούσαμε χαριτολογώντας......θέλαμε να φυλάσονται οι χώροι των σχολείων μας....εάν είχαμε εισακουστεί τότε δεν ΑΝΤΙΚΡΊΖΑΜΕ ΑΥΤΟ!!!!!!!!!!!!!

Τώρα που θα απολυθούν και αυτοί που ήταν σε κάποια σχολεία τότε ολοένα και περισσότεροι θα αντικρύζουν αυτό το θέαμα αλλά ίσως και χειρότερα!! Με την Πολιτεία να ολιγορεί και το μόνο που την ενδιαφέρει είναι το πως να κλείνει σχολεία, Γυμνάσια, Λύκεια, ΕΠΑΛ (ή όπως και να να ονομάζονται διότι στο μόνο που είναι η Πολιτεία χρησιμοποιεί την ενεργειά της είναι στο να αλλάζει ονομασίες....και να μπερδεύει τον κοσμάκη)
Αύριο θα συναντηθούμε με κλιμάκιο του Δήμου για αυτή την κατάσταση που επικρατεί στο σχολείο μας που εμείς αν και είναι καλοκαίρι ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ διότι μας ενδιαφέρει και πάλι θα απαιτήσουμε για άλλη μιά φορά να προσληφθούν ΦΥΛΑΚΕΣ!!!
Φανταστείτε τι μας περιμένει με σχολεία χωρίς καθαρίστριες (διότι αν δεν το γνωρίζετε, απολύονται και αυτές)!!! Όταν τα βασικά αιτήματα των Συλλόγων είναι η ασφάλεια και η υγειηνή και αυτά τα βασικά αιτήματά μας δεν εισακούονται!!! Είναι πλέον αναγκαίο ΟΛΟΙ οι ΓΟΝΕΙΣ να απαιτούν αλλά και να μας συμπαραστέκονται στα αιτήματα μας διότι δεν είναι μόνο για τα παιδιά μας ΑΛΛΑ και για τα παιδιά σας ή για τα παιδιά άλλων!!!! Επειδή κάτι δεν μας αφορά δεν εννοείτε δε συμμετέχω αλλά συμμετέχω ΠΑΝΤΟΥ για το καλό όλων μας!!!

Πίσσα στις σκάλες του κτιρίου που στεγαζόταν η Β΄πέρυσι η Δ΄







Ακόμα δεν γνωρίζουμε το οικονομικό κόστος αυτή της καταστροφής, αύριο ίσως να το γνωρίζουμε.....
Η κατάσταση ολοένα και θα χειροτερεύει δεν υπάρχει φως και γι αυτό τι θα κάνουμε; θα απαιτήσουμε ή θα καθόμαστε και θα βλέπουμε την Πολιτεία να αδιαφορεί;

Δεν υπάρχουν σχόλια: